Del Moral House. Attached house

Residential

Condition: Built
Location: Granada (España)

Highest possible spaciousness, an open layout, fluidity of the day space, pool, and multi-purpose basement were the conditions laid out by the client at the beginning of the project. Given the reduced dimensions of the lot and respecting the existing housing design, a four story construction is proposed with a lower, unenclosed ground floor that opens into the rear outside space. A very tall staircase is located in the back to avoid shadows on the lot. The decked swimming pool enjoys views and sun creating an “urban garden” in a home that is divided off from adjacent lots.

vivienda construida según proyecto de arquitectura
construir vivienda – dirección de obra arquitectos
construir vivienda – dirección de obra arquitectos
construir vivienda – dirección de obra arquitectos
construir vivienda – dirección de obra arquitectos
construir vivienda – dirección de obra arquitectos
planos de proyecto de arquitectura para vivienda
planos de proyecto de arquitectura para vivienda
planos de proyecto de arquitectura para vivienda
planos de proyecto de arquitectura para vivienda
planos de proyecto de arquitectura para vivienda
planos de proyecto de arquitectura para vivienda